Hungaroring Classic 2017

Tisztelt Fiat 500 Club!

Engedjék meg, hogy figyelmükbe ajánljam Közép-Európa legnagyobb klasszikus autó fesztiválját, a Hungaroring Classic-ot, melynek idén első alkalommal Magyarország Forma 1-es pályája, a legendás Hungaroring ad otthont.

Rendezvényünk 2017. szeptember 29. – október 1. között kerül megrendezésre 22 ország 350 versenyzőjével és 250 csapat 1200 résztvevőjével.

Program füzet letölthető itt

A hivatalos versenyeken kívül, melyet 7 kategóriában rendezünk meg, a legnagyobb látványosságot a kiállítók lenyűgöző veteránautó csodái biztosítják a látogatók számára. A bemutató részeként kiállító helyet biztosítunk az autós klubok számára, hogy bemutathassák nagy becsben tartott járműveiket (a mellékelt ábrán a Club Cars I.-IV. szekcióban láthatják).

Az 1978 előtti autók ingyenesen vehetnek részt az eseményen a kluboknak fenntartott kiállítói területeken, melyhez autónként 2 db belépőjegyet biztosítunk. Szeretnénk, ha a résztvevők autójukhoz illő öltözetben érkeznének, hogy ezzel is segítsék az esemény korhű hangulatát. A program keretein belül számítunk részvételükre szavazóként és indulónként egyaránt a kategóriánkénti szépségversenyen, ahol a rendezvény legszebb autóit díjazzuk.

Amennyiben felkeltettem érdeklődésüket kérem forduljanak hozzám bizalommal az alul feltüntetett elérhetőségeken. Bővebb információt a http://hungaroringclassic.com/ weboldalon és a csatolt dokumentumban találnak.

Zsófia Réka Nagy

Club Event Manager

Mobile: +36 30 447 1090

www.hungaroringclassic.com

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.